Participa-hi

Col·labora amb el casal

Si vols col·laborar a "fer casal", posa't en contacte amb nosaltres i explica què vols fer. Totes les iniciatives seran benvingudes!!! Pots ajudar-nos amb la coordinació d'activitats del casal, tasques d'administració o produir contingut per a la web.

Envia'ns directament els teus textos, idees o suggeriments (text, foto, vídeo) al mail del Casal (casalcatpolonia@gmail.com) o a al correu dels membres de la junta del Casal. També val la pena presentar les vostres iniciatives a les trobades periòdiques del Casal, on les podrem debatre entre més membres del Casal.

Certament pots ajudar a fer créixer aquest web i el casal de moltes maneres!

Depenent de les iniciatives o tipus de col·laboració que estigueu disposats a aportar, canalitzarem les vostres idees cap als delegats d'esport, de temes culturals, etc. Les vostres idees i energia son benvingudes per fer créixer el nostre projecte. Puja al carro i participa-hi!

Necessitem gent amb empenta, persones creatives en àmbits molt diferents, des de l'àmbit cultural, passant per la llengua i la literatura, els esports, fins al turisme i molts altres.

Entre tots ho fem possible i tots formem part del Casal.

Classes de Català

Si vols rebre classes de català no ho dubtis! Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a aprendre'l!

Contacta al  +48 502033056


Mainada

Si tens nens menuts i vols que es relacionen amb altres catalans per tal de compartir llengua i activitats escriu-nos o proposan's trobades pels més petits.


Biblioteca

Col·labora amb la biblioteca del casal cedint o compartint llibres que tinguis en català, especialment els destinats a edats primerenques, per tal d'acostar la lectura i la nostra llengua als més menuts. Ens pots fer arribar els teus llibres contactant-nos a casalcatpolonia@gmail.com

També oferim la col·laboració a editors i editorials, on agrairem les seves aportacions difonent la seva tasca.