Fes-te Soci!

Ser lluny de casa pot ser quelcom gris, o bé una oportunitat per conèixer una xarxa de persones amb experiències com la teva. Col·labora i pren part activament en les decisions sobre les nostres activitats: com es podrien fer? quan et va millor ser-hi? A més, si vols donar a conèixer arreu del país les nostres tradicions, llengua i cultura, aquest és el teu lloc! T'esperem!

Quotes

Aquí pots trobar els diferents preus anuals per fer-te soci del Casal,
siguis d'on siguis, pots ajudar al Casal Català a tenir veu a Polònia

*Quotes actualitzades de 2022

Individual

120 PLN a l'any 

Per una sola persona

Familiar

180 PLN a l'any

Per un mínim de tres persones establertes en un nucli familiar

Si et fas soci, tindras un descompte en les activitats categoritzades com a "20/20": 20% de descompte en el preu de l'activitat, màxim descompte de 20zl per persona. La Junta es compromet a organitzar un mínim de 3 activitats "20/20" durant l'any 2022. Prioritat d'assistència en les activitats amb límit de número de participants. Ta,bé rebràs un obsequi del Casal en cas de naixement d'un infant, valorat en 50zl; i altres promocions i oportunitats/necessitats que surgeixin durant l'any. 


Inscriu-te

Completa el següent formulari per fer-te soci del Casal Català de Polònia

Per finalitzar la teva inscripció, fes l'abonament de la quota una vegada hagis emplenat el formulari. A la transferència bancària hauràs d'indicar el teu nom i cognoms, o els del grup familiar per tal que poguem contabilitzar-vos. Cal que facis l'ingrés al següent compte:

Casal Catala de Polònia Stowarzyszenie Catalunya Polska 

BNP Paribas Bank Polska     PL20 1600 1462 1883 3901 8000 0001

*També pots descarregar el formulari d'inscripcció i enviar-lo amb les teves dades al nostre email casalcatpolonia@gmail.com. T'indicarem com fer efectiva la teva quota anual. I si necessites més dades o et manca alguna informació per fer efectiu el teu pagament amb la transferència bancària, no dubtes en escriuren's.

Una vegada tinguem les teves dades, ens posarem en contacte amb tu per tal de formalitzar el pagament de les quotes i registrar-te definitivament com a soci del Casal.


Vols tenir el teu carnet personalitzat?

Tenir-lo és gratuït pels socis del casal!